Omega

De ultieme oplossing tegen haaruitval!
Kom langs bij ons en praat erover.
In alle discretie zoeken we samen naar de juiste oplossing.

EEN SNELLE, PRAKTISCHE EN BETAALBARE OPLOSSING TEGEN HAARUITVAL

Van gezonde hoofdhuid tot stralende haardos

Zowel beginnend als langdurig haarverlies gaan meestal gepaard met schilfers en jeuk veroorzaakt door een vette hoofdhuid. Veel haarproducten zijn erg efficiënt in het bestrijden van 1 van deze vervelende symptomen, maar helaas is het positieve resultaat meestal van korte duur. Na een tijdje duiken de roos, jeukende hoofdhuid en vette hoofdhuid weer op en dat dikwijls zelfs in een nog agressievere vorm.

Haarwortel

De OMEGA haarverzorgingsproducten leveren een oplossing tegen haaruitval die werkt op lange termijn. De milde producten met lage pH-waardes en een minimaal gebruik van lipiden brengen de homeostase van de hoofdhuid gestaag weer in balans. De hoofdhuid krijgt de tijd om te herstellen, waardoor jeuk en roos automatisch verminderen en de aangroei van nieuwe haren opnieuw gestimuleerd wordt.

Omega

BIJ DEZE OPLOSSINGEN TEGEN HAARUITVAL HEB JE MAAR 3 PRODUCTEN NODIG!

Het is erg belangrijk dat je al bij de eerste tekenen (roos, jeuk, vette hoofdhuid, dof of broos haar en haaruitval) in actie schiet, maar ren dan liever niet meteen naar de supermarkt. De haarproducten die je daar vindt, beweren namelijk wel dat ze je haren hydrateren en genezen, maar wees gewaarschuwd. De meeste producten bevatten siliconen die je haar als het ware bedekken met een dun laagje lak. Dat geeft de illusie van een gezonde en stralende haardos, maar het is zeker geen doeltreffende oplossing tegen haaruitval op langere termijn. De haarproblemen worden immers niet ten gronde aangepakt, maar tijdelijk gecamoufleerd.

Door de 3 Omega haarproducten te combineren, geef je je haren een gefaseerde behandeling die diepgaand op de hoofdhuid inwerkt en die de nodige tijd geeft om te herstellen. De homeostase van de hoofdhuid wordt terug in evenwicht gebracht en ook het haar wordt gevoed, getonifieerd, gehydrateerd en beschermd. Een gezonde basis is bovendien de ideale voedingsbodem voor nieuwe haargroei. Met een beetje geduld en de juiste haarproducten van Omega® ben je dus wél zeker van een adequate oplossing tegen haaruitval die ook op lange termijn complimentjes oplevert. Zowel bij mannen als bij vrouwen trouwens, want de Omega® haarproducten zijn geschikt voor dames en heren!

De Omega haarverzorging is …

Doeltreffend

De Omega haarverzorging stopt verder haarverlies en in bijna de helft van de gevallen stopt de haaruitval zelfs permanent!

Eenvoudig

De Omega haarverzorging stopt verder haarverlies en in bijna de helft van de gevallen stopt de haaruitval zelfs permanent!

Regenererend

Dankzij de unieke formule wordt haargroei proactief gestimuleerd. Een Omega kuur is daarom ook interessant bij alopecia.

Omega tegen haaruitval

Veilig

De producten bevatten geen parfums, kleurstoffen of hormonen. Ze zijn niet giftig en ook oogcontact of inslikken kan geen kwaad.

Verlichtend

Door het natuurlijke evenwicht van de hoofdhuid te herstellen, maakt Omega komaf met jeuk, roos en Seborroe.

Advies

Op zoek naar de ultieme oplossing tegen haaruitval? Haarspecialist Ludo staat klaar om je correct en discreet te adviseren!

Klaar om zo’n omegakuur te proberen?

Je kan al deze producten via onze webshop aankopen!
Wij staan altijd klaar om je vrijblijvend en discreet advies te geven.