Omega

De ultieme oplossing tegen haaruitval

Een snelle, praktische en betaalbare oplossing tegen haaruitval

Van gezonde hoofdhuid tot stralende haardos

Zowel beginnend als langdurig haarverlies gaan meestal gepaard met schilfers en jeuk veroorzaakt door een vette hoofdhuid. Veel haarproducten zijn erg efficiënt in het bestrijden van 1 van deze vervelende symptomen, maar helaas is het positieve resultaat meestal van korte duur. Na een tijdje duiken de roos, jeukende hoofdhuid en vette hoofdhuid weer op en dat dikwijls zelfs in een nog agressievere vorm.
Haarwortel
De OMEGA haarverzorgingsproducten leveren een oplossing tegen haaruitval die werkt op lange termijn. De milde producten met lage pH-waardes en een minimaal gebruik van lipiden brengen de homeostase van de hoofdhuid gestaag weer in balans. De hoofdhuid krijgt de tijd om te herstellen, waardoor jeuk en roos automatisch verminderen en de aangroei van nieuwe haren opnieuw gestimuleerd wordt.

omega

Bij deze oplossingen tegen haaruitval heb je maar 3 producten nodig!

Het is erg belangrijk dat je al bij de eerste tekenen (roos, jeuk, vette hoofdhuid, dof of broos haar en haaruitval) in actie schiet, maar ren dan liever niet meteen naar de supermarkt. De haarproducten die je daar vindt, beweren namelijk wel dat ze je haren hydrateren en genezen, maar wees gewaarschuwd. De meeste producten bevatten siliconen die je haar als het ware bedekken met een dun laagje lak. Dat geeft de illusie van een gezonde en stralende haardos, maar het is zeker geen doeltreffende oplossing tegen haaruitval op langere termijn. De haarproblemen worden immers niet ten gronde aangepakt, maar tijdelijk gecamoufleerd.

Door de 3 Omega haarproducten te combineren, geef je je haren een gefaseerde behandeling die diepgaand op de hoofdhuid inwerkt en die de nodige tijd geeft om te herstellen. De homeostase van de hoofdhuid wordt terug in evenwicht gebracht en ook het haar wordt gevoed, getonifieerd, gehydrateerd en beschermd. Een gezonde basis is bovendien de ideale voedingsbodem voor nieuwe haargroei. Met een beetje geduld en de juiste haarproducten van Omega® ben je dus wél zeker van een adequate oplossing tegen haaruitval die ook op lange termijn complimentjes oplevert. Zowel bij mannen als bij vrouwen trouwens, want de Omega® haarproducten zijn geschikt voor dames en heren!
Omega Cytogene Shampoo, de oplossing tegen haaruitval

Shampoo

Deze milde shampoo met lage pH-waarde reinigt je haren zonder de beschermende lipide film aan te tasten.

Hoe gebruiken?

Haren wassen voor je Omega Gold aanbrengt. Mag ook tussendoor gebruikt worden. Niet combineren met andere shampoos.
bestellen
Omega Gold, de oplossing tegen haaruitval

Gold

De Gold formule werkt ’s nachts diep op de hoofdhuid in en zal de aanwezige haren optimaal voeden en hydrateren.

Hoe gebruiken?

Half uurtje voor slapengaan aanbrengen.
Dringt 's nachts in je hoofdhuid.
Laat geen vlekken na op je hoofdkussen.
Kan je het product niet de hele nacht verdragen? Iets vroeger aanbrengen en zo lang mogelijk laten inwerken.
bestellen
Omega Hair Tonic, de oplossing tegen haaruitval

Hair Tonic

Deze evenwichtige tonic gaat je hoofdhuid extra hydrateren en beschermen wat een gezonde en natuurlijke homeostase bevordert.

Hoe gebruiken?

’s Morgens aanbrengen na het uitspoelen van de Omega Gold.
De tonic is tevens een styling product.
Het creëert glans, volume en versteviging.
bestellen

De omega-haarverzorging is...

Doeltreffend

De Omega haarverzorging stopt verder haarverlies en in bijna de helft van de gevallen stopt de haaruitval zelfs permanent!

Eenvoudig

5 minuten ’s morgens en 5 minuten ’s avonds, meer tijd heb je niet nodig om je haarproblemen aan te pakken!

Regenererend

Dankzij de unieke formule wordt haargroei proactief gestimuleerd. Een Omega kuur is daarom ook interessant bij alopecia.
Omega tegen haaruitval

Veilig

De producten bevatten geen parfums, kleurstoffen of hormonen. Ze zijn niet giftig en ook oogcontact of inslikken kan geen kwaad.

Verlichtend

Door het natuurlijke evenwicht van de hoofdhuid te herstellen, maakt Omega komaf met jeuk, roos en Seborroe.

Advies

Op zoek naar de ultieme oplossing tegen haaruitval? Haarspecialist Ludo staat klaar om je correct en discreet te adviseren!

Klaar om zo'n omegakuur te proberen?

Je kan al deze producten via onze webshop aankopen!
bestellen
Kapper Ludo Copyright © 2022 kapperludo.com
usercartcalendar-fullmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-downarrow-right