Nanogen

Al na enkele seconden dikker en voller haar met Nanogen Keratine haarvezels. 

NANOGEN MAAKT DUN HAAR WEER DIKKER EN VOLLER!

Liever geen dun haar, maar terug een weelderige en volle coupe?

Het is volstrekt normaal dat je haren iets dunner worden naarmate je ouder wordt, maar soms wordt haar zo dun dat je er haast doorheen kijkt. Extreem dun haar kan zelfs de indruk van kaalheid opwekken. Gelukkig zijn er de Nanogen® keratinevezels. Dit slimme product geeft dun haar extra volume waardoor je haardos er weer vol en natuurlijk uitziet.

Zowel dames als heren kunnen de Nanogen® vezels dagelijks of sporadisch gebruiken. Aan jou de keuze dus of je een extra volumineuze haardos wenst voor een speciale gelegenheid of elke dag opnieuw met je volle haren wil pronken.

Bijzonder eenvoudig in gebruik

Dun haar terug voller doen lijken is eenvoudiger dan je denkt. Gewoon ’s morgens de haarverdikkende keratinevezels over je haren heen strooien volstaat! Nadien het geheel nog even fixeren met de Locking Mist spray zorgt ervoor dat het product de hele dag door perfect op zijn plaats blijft zitten.

Nanogen Voor en Na
Nanogen Keratinevezels
Nanogen Keratinevezels - Kleuren

Hoe het werkt?

Het werkingsprincipe is relatief simpel, maar in dit geval geldt: eenvoud werkt! De slimme verpakking geeft de keratinevezels een statische lading mee tijdens het strooien. Door die elektrostatische lading zullen de vezels zich stevig vasthechten aan je haren en zo de hoofdhuid bedekken waardoor je haardos er meteen dikker en voller uitziet.

Handig om te weten

  • Nanogen® vezels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren om je natuurlijke haarkleur maximaal te benaderen.
  • Je kiest voor een veilig haarproduct, want deze keratinevezels zijn niet schadelijk voor je haren of hoofdhuid.
  • Dankzij de Locking Mist spray hoef je je geen zorgen te maken over wind of regen. De vezels blijven netjes zitten.
  • Dit product loopt niet uit bij transpiratie of neerslag en maakt geen vlekken op je kleding of hoofdkussen!

Straffe resultaten

Niemand zal weten dat je Nanogen® gebruikt om je dun haar voller te doen lijken.
De vezels zijn namelijk onzichtbaar, maar het resultaat is dat zeker niet!

Nanogen voor en na
Nanogen voor en na
Nanogen voor en na
Nanogen voor en na
Nanogen voor en na
Nanogen voor en na

Nanogen in beeld

Hoe een Nanogen® haardos eruit ziet, wat anderen over dit bijzonder haarproduct te vertellen hebben en nog heel wat extra informatie vind je in dit filmpje. Veel kijkplezier!

VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ)

Als je Nanogen® correct gebruikt, blijven de vezels de hele dag goed op hun plek zetten. Je kan de Nanofibres best gespreid uitstrooien in enkele lagen met daartussen telkens een klein vlaagje LockingMist Plus haarspray om het geheel te fixeren. Voor meer volume volstaat het om meerdere lagen te voorzien.

De LockingMist PLUS haarspray verzegelt het door de elektrostatische lading verkregen dennenboompatroon. Je kapsel wordt gefixeerd door de vezels nog steviger aan je haren te doen hechten. Tenslotte geeft de spray ook een zekere waterbestendigheid aan je kapsel. Gaan zwemmen wordt niet aangeraden, maar tegen een stevige regenbui is je volle haardos wél bestand.

De keratine vezels geven je kapsel extra volume zolang ze op je hoofd zitten en dat is tot je je haren wast.

Het beste resultaat verkrijg je door de Nanofibres op droog haar aan te brengen. Daarom gebruik je eventuele stylingproducten best voor je de Nanogen® vezels uitstrooit.

Klassieke haarsprays hebben doorgaans grote druppels en veel druk waardoor de fijne Nanofibres kunnen klonteren en/of loslaten. Kies liever voor een aangepaste haarspray zoals de LockingMist PLUS. Die is speciaal ontwikkeld om het natuurlijke effect te behouden en tegelijkertijd de Nanovezels optimaal aan je haren te doen hechten.

Ook gels en waxen kunnen de vezels doen klonteren waardoor ze moeilijker aan je haren blijven hangen. Een wet look met Nanofibres wordt daarom afgeraden.

De Nanogen® haarproducten zijn louter cosmetisch, non-toxisch en volkomen onschadelijk. Ze belemmeren bovendien ook de werking van andere haargroeiproducten niet. Je kan Nanogen® dus in alle vertrouwen met haargroeimiddelen zoals OMEGA® combineren.

Je kan je haar kammen wanneer je dat wil. Wil je je haren fijn kammen, dan doe je dat best voor je de Nanofibres uitstrooit. Om je haar in model te brengen nadat je Nanovezels hebt aangebracht, raden we een grove kam aan. Al volstaan ook je vingers om je haar te stylen.

Nanofibres werken het best op droog haar. Is je haar nadien nat geworden (bijvoorbeeld door regen) en heb je de LockingMist spray gebruikt, dan hoef je je geen zorgen te maken. De vezels zijn goed gefixeerd en zullen niet loskomen door regen, wind of een haardroger.

Nope! De Nanogen vezels zijn 100% kleurvast en geven dus geen kleur af op je hoofd, kleding of bedlinnen. Als de vezels toch uit je haar vallen, dan volstaat het om ze met een droge hand of doek weg te vegen.

Niemand zal vermoeden dat je gespecialiseerde haarproducten voor dun haar gebruikt. De vezels zelf zijn haast onzichtbaar en je hebt bovendien keuze uit heel wat kleurtjes om je natuurlijke haarkleur optimaal te benaderen.

Heb je eerder Nanogen® producten gebruikt, dan kan je ze heel eenvoudig nabestellen via de web shop en daarbij de gewenste kleurcode selecteren. Iets hoger op deze pagina vind je ook enkele voorbeelden van de meest courante kleuren, maar houd er zeker rekening mee dat de echte kleur enigszins kan afwijken van de weergave op je computerscherm.

Om echt zeker te zijn, kan je altijd een afspraak maken bij Kapsalon Ludo in Retie. Aan de hand van een realistische kleurenkaart zullen onze haarspecialisten je gepast adviseren en samen met jou de best passende kleur selecteren.

Wist je trouwens dat je ook verschillende kleuren kan mengen? Zeker bij licht grijzend haar of kapsels met highlights is dat erg interessant.

Om een natuurlijk uitziende grijze look te creëren, breng je best eerst Nanovezels in je natuurlijke of oorspronkelijke haarkleur aan (bv. blond, bruin, zwart) gevolgd door een vleugje grijze of witte vezels. Omdat de keratinevezels droog zijn, zullen ze zich perfect vermengen. Dezelfde techniek kan trouwens toegepast worden om meer volume te geven aan dun haar met highlights.

Niemand hoeft te weten dat je Nanogen® producten gebruikt. Je kapsel ziet er volstrekt natuurlijk uit en de producten zelf worden uiterst discreet verzonden in neutrale verpakkingsdozen.

Nanofibres zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 15 of 30 gram. Met 15 gram kom je gemiddeld 30 à 45 dagen toe. Al is het verbruik uiteraard afhankelijk van de dikte en de regelmaat waarmee je de producten gebruikt. In de strooibus zit trouwens een handige indicator verwerkt, zodat je op elk moment kan zien hoeveel vezels je nog hebt en tijdig kan bijbestellen.

(Bijna) overtuigd?

Je hebt helemaal niets te verliezen en heel wat te winnen, dus waarom die Nanogen® vezels niet gewoon eens uitproberen? Je kan ze discreet bestellen via onze web shop. Of zit je nog met vragen en heb je graag eerst nog wat advies? Neem gerust contact met ons op, want we beantwoorden al je vragen met plezier!