De kapper / barbier voor HEM!
In dit typische herenkapsalon voelen alle mannen zich thuis.

Wat deze kapper voor mannen bezielt

Passie voor het vak, ongeëvenaarde expertise en traditioneel vakmanschap. Dat is wat je bij kapper Ludo uit Retie te wachten staat. Je bent namelijk bij een ervaren herenkapper aanbeland die bovendien een heel bewuste keuze heeft gemaakt om zich te specialiseren. Ludo is niet alleen een kapper voor mannen mét haar, maar ook een expert inzake haarverlies en kaalheid.

Heel wat inwoners van Retie, maar ook heren die verder in de Kempen wonen, zakken met plezier naar dit typische herenkapsalon af, want in deze kapperszaak wordt elke man in de watten gelegd. Zowel heren met een prachtige haardos als mannen met haarproblemen stappen hier met gepaste trots en opgeheven hoofd binnen en buiten!

Tenslotte is ook de persoonlijke aanpak in dit kleinschalig salon een echte troef. Je wordt hartelijk ontvangen en je krijgt onze volledige en onverdeelde aandacht. Doordat we uitsluitend op afspraak werken, kunnen we de nodige tijd vrijmaken om je in een ongedwongen sfeer te ontvangen en je voorkeuren en verwachtingen discreet en in detail te bespreken.

Knippen

Herenkapper

Een snelle knipbeurt of klaar voor een complete kapsel make-over? Kapper Ludo neemt de haren van grote en minder grote superhelden onder handen.

Scheren

Barbier

Je baard laten trimmen of je baard of hoofd volledig glad laten scheren? Kapster Lief heeft de traditionele scheertechnieken helemaal onder de knie!

Haarwerken

Haarproblemen

Haarverlies of gedeeltelijke kaalheid zijn geen reden om je kappersafspraak uit te stellen. Ook mannen met haarproblemen zijn hier meer dan welkom!

Ook je kleine kapoen is welkom!

Niet alleen papa mag plaats nemen in de kappersstoel of zich laten verwennen door de kundige handen van Lief tijdens een deugddoende hoofdmassage of traditionele scheerbeurt.
Ook voor zoonlief maken we met plezier een plekje vrij. De haartjes bijknippen of ook een dotje scheerschuim of de neus? Bij ons voelen ook de kleine meneertjes zich tip top!

Je kleine kapoen komt ongetwijfeld graag met je mee naar de kapper, want hij mag zelf kiezen welke kleurrijke schort hij wil aantrekken. Waarschijnlijk blijft hij ook de rest van de dag breed lachend rondhuppelen als cowboy, piraat of astronaut.

Baby met kuif

Je kan bij ons terecht voor:

Je favoriete herenkapper omdat…

Ook online kan je een afspraak maken

Scheiding snor

Net omdat we uitsluitend op afspraak werken, kunnen we een uitmuntende service garanderen en ook voor jou de nodige tijd vrijmaken. Zo’n afspraak kan je telefonisch of online maken. Tot binnenkort?