Superli ’37
exclusieve lotions, shampoos en stylingproducten

Superli maakt op een ambachtelijke wijze haarlotions, shampoos en stylingproducten met veel aandacht voor een superieure kwaliteit.

The Thirty-Sevens

Superli ’37

“The Thirty-Sevens” van Superli is een exclusieve collectie haartonics, shampoos en stylingproducten die op een ambachtelijke en handmatige manier worden gemaakt met bijzonder veel oog voor kwaliteit. Het zijn stuk voor stuk producten die garant staan voor een gezonde en frisse hoofdhuid omdat enkel gebruik gemaakt wordt van de beste natuurlijke grondstoffen.

Onze hoofdhuid krijgt het flink te verduren in de loop der jaren omwille van luchtvervuiling, stress, voedingsgewoontes enz… Dit zorgt er voor dat deze te kampen krijgt met een slechtere doorbloeding waardoor op zijn beurt de conditie van het haar verslechtert met haaruitval, jeuk en schilfers tot gevolg.

De Superli producten zorgen voor een aanzienlijk betere doorbloeding van de hoofdhuid en verbeteren de haarkwaliteit waardoor haaruitval flink afgeremd wordt.

Superli '37 Collectie

Ontdek hier de exclusieve superli ’37 collectie

Voor mannen die net dat beetje meer willen!

Net omdat er verkeerdelijk wordt gedacht dat haaruitval leeftijd gerelateerd en onvermijdelijk is, wordt er vaak niet actief naar een oplossing gezocht. In vele gevallen is haaruitval bij mannen echter wél te verhelpen of kan het proces op zijn minst aanzienlijk vertraagd worden.

Bij kapsalon Ludo zijn we er al jaren in gespecialiseerd om de precieze oorzaken van haarproblematiek te traceren. Dankzij onze jarenlange ervaringen en gerichte specialisatie kunnen we oplossingen voorstellen die zowel de haargroei als het zelfvertrouwen stimuleren.

De Thirty-seven tonics

De Superli ’37 haarlotions zijn een toonbeeld van zuiverheid en kwaliteit. Je ziet het, je voelt het en je ruikt het !
De drie lotions beschikken allen over eigen specifieke eigenschappen.

 • The Thirty-Seven Hairtonic
  werd speciaal ontwikkeld voor het 80 jarig jubileum van Superli. Het is een perfect verzorgende lotion op basis van 80% alcohol die de hoofdhuid stimuleert en de strijd aangaat tegen jeuk, roos en schilfers. Heerlijk zacht en mooi geparfumeerd.
 • The Thirty-Seven Grooming Tonic
  is een styling tonic die je haar extra volume en stevigheid geeft, met een langdurige hold en natuurlijke look.
 • The Thirty-Seven Ice Tonic
  is een heerlijk verfrissende Eau de Cologne met natuurlijke Menthol. Het intens verkoelend effect werkt ook uitstekend bij hoofdpijn en vermoeidheid.
 • The Thirty-Seven Britannia
  is een aangenaam zachte lotion voor een verfrissende belevenis elke dag. Dankzij de bijzondere blend van hout en tabak met citrus accenten is dit een lotion met een uitgesproken mannelijk karakter.
 • The Thirty-Seven Sandalwood
  heeft een zeer aangenaam aroma samengesteld uit de aardse tonen van Vertivert en de warme muskusgeur van sandelhout. Voelt verfrissend op je hoofdhuid.
Superli '37 Ice Tonic 200ml
Superli '37 Shampoo

De Thirty-seven shampoos

Superli biedt een reeks kwaliteitsshampoos waarover goed werd nagedacht. Ze bieden een perfecte zorg voor diverse haartypes omdat de grondstoffen nauwgezet worden geselecteerd en ambachtelijk verwerkt worden.

 • The Thirty-Sevens Refreshing Shampoo
  is een zacht reinigende shampoo met natuurlijke menthol en verzachtende kamfer. Aangenaam koel op het hoofd en matig ontvettend.
 • The Thirty-Sevens Daily Shampoo
  is een zacht reinigende shampoo voor dagelijks gebruik.
 • The Thirty-Sevens Cleansing Shampoo
  is een goed reinigende shampoo die specifiek bestemd is om gel en wax uit het haar te wassen. Verrijkt met natuurlijke Eucalyptus olie.
 • The Thirty-Sevens Care Shampoo
  is een zijdezachte verzorgingsshampoo die het haar veerkracht en souplesse geeft. Verrijkt met haar-eigen keratine die het beschadigd haar helpt herstellen.

De Thirty-seven Styling

Superli’s Styling Paste en Gelwax zijn allebei producten die voortvloeien uit een jarenlange expertise wat zich uit in de sublieme kwaliteit ervan.

 • The Thirty-Sevens Styling Paste
  is een flexibele styling pasta die elk kapsel mooi in model houdt en niet te zwaar is. Het vormt een perfecte mix tussen waterbasis gelwax en een vette pommade. Sterke hold met naturelle glans.
 • The Thirty-Sevens Gelwax
  is een flexibele styling wax op waterbasis dat elk kapsel goed in model houdt en niet zwaar is. Medium hold met een rijke natuurlijke glans.
Superli '37 Styling