Je eens laten scheren door een professionele barbier?

Pure verwennerij!
Heerlijk ontspannen en genieten bij ons, en glad geschoren je dag verder!

Je eens laten scheren door een vrouw?

Dit is de hobby van kapster Lief … en dat voel je!

SCHEREN… sommige mannen beschouwen het als een noodzakelijk kwaad, sommigen als een ontspannend me-time moment en voor anderen is het een ware martelgang. Zeker als je last hebt van jeuk of huidirritatie na het scheren, klinkt een baard laten groeien snel aanlokkelijk. Tot welke categorie je ook behoort, je hoofd of baard laten scheren door een professioneel barbier is puur genieten! Zeker als je je laat verwennen door kapster/barbier Lief in Retie.

Een heerlijke scheerbeurt verloopt als volgt

Voor een standaard scheerbeurt trekken we ongeveer een half uur tijd uit. We beginnen met een stevige scrub om alle onzuiverheden te verwijderen en vervolgens plaatsen we warme en koude doeken op je gezicht om je poriën te laten ademen. Daarna scheren we je baard met een klassiek barbiersmes, helemaal volgens de regels van de kunst.

Ook aan de naverzorging wordt gedacht. We laten je huid eerst ontspannen voor we ze extra voeden en hydrateren met heerlijke American Crew verzorgingsproducten. Afsluiten doen we met een korte huidmassage en het aanbrengen van een zijdezachte balsem en hydraterende oliën.

Tenzij je nog iets langer wil nagenieten, want je kan ook een van onze ontspannende gelaatsbehandelingen aan je scheerbeurt toevoegen.

In ons scheersalon kan je:

  • je baard laten knippen of trimmen
  • je baard of hoofd volledig glad laten scheren
  • genieten van ontspannende gezichtsbehandelingen
  • praktisch advies verkrijgen over scheerproblemen
Baard laten scheren bij Kapper Ludo
American Crew Shave
American Crew Shave

Dé scheerproducten voor ultieme relaxatie

Net zoals vele modebewuste mannen zijn ook wij fan van de kwalitatieve American Crew verzorgingsproducten. Je baard laten scheren in ons salon is de perfecte gelegenheid om zelf de evenwichtige balans en reinigende effecten van de American Crew formules te ervaren. Overtuigd? Je kan deze shampoo, styling- en scheerproducten in onze barbierszaak of online kopen zodat je er ook thuis van kan genieten.

Je eens laten scheren door Lief? Maak nu je afspraak!

Nog te veel mannen ondervinden last bij het scheren en vaak is de oorzaak heel eenvoudig te verhelpen. Welke producten je best gebruikt, hoe je best scheert en vele andere praktische weetjes vind je binnenkort in onze blog (in opmaak). Of vraag gerust advies aan Lief, want ook zij heeft heel wat interessante tips die ze graag met je deelt.

Barbier Lief aan het werk