Hairmax® lasertherapie

Nieuwste generatie lasertoestellen laat je haar weer groeien.
Ontdek bij ons ‘s werelds snelste laserbehandeling tegen haaruitval !

Een nieuwe doorbraak in haargroei

Je kampt met haaruitval maar je hebt nog haren. Je wilt iets ondernemen en niets aan het toeval over laten. Gelijk heb je! Lees hier alles over de HairMax lasertoestellen. De bewezen resultaten zijn er.
De HairMax laserband en -pet zijn moderne en uitgekiende toestellen om de haargroei te stimuleren.Met de “Photo-Bio-Stimulation” wordt de kwaliteit, dikte, sterkte en gezondheid van het haar verbeterd.De HairMax lasertherapie stimuleert de haargroei en revitaliseert de haarfollikels.

De HairMax toestellen worden systematisch aangeraden door dermatologen, estethische dokters en haartransplantatiecentra.De therapie is geschikt voor zowel vrouwen als mannen.
Dankzij de HairMax lasertherapie worden de follikels doordrenkt met de energie die nodig is om de groeifactoren te stimuleren, de groeifase uit te breiden en bij te dragen tot het herstel van een gezonde haarcyclus.Bovendien helpt deze laser fototherapie om de bloedstroom naar de hoofdhuid te verhogen. Daarnaast helpt het om schadelijke afvalstoffen zoals DHT te voorkomen.

2 Hairmax producten voor lasertherapie

HANDENVRIJ – FRAAI DESIGN

Eenvoudig te gebruiken, altijd en overal – thuis of op reis.

GEPATENTEERDE TANDEN VERDELEN HET HAAR

Voor een maximaal bereik van het laserlicht in uw haarfollikels.

KLINISCH BEWEZEN

Veilig en effectief bevonden in 7 klinische studies.
FDA goedgekeurd voor mannen en vrouwen.

HairMax LaserBand 82 ComfortFlex

dd/butt

SUPERSNEL & EFFECTIEF

De behandeling duurt amper 90 seconden van begin tot einde, 3 keer per week.

82 LASERMODULES – MEDISCHE KWALITEIT

Activeren haarfollikels & stimuleren haargroei.

UNIEK BANDONTWERP

Voor volledige hoofdhuid dekking en een maximum aan comfort.
Komt overeen met 246 lasers voor een volledige dekking van de hoofdhuid (82 x 3 bandlocaties).

Keert haarverdunning om

Lasertherapie-apparaat door specialisten aanbevolen tegen haaruitval. Geschikt voor mannen en vrouwen, voor thuis of onderweg.

272 LASERDIODES VOOR VOLLEDIGE SCALP

272 hoogwaardige lasers bieden permanente stimulatie van de haarzakjes voor een zeer effectieve behandeling.

EENVOUDIG IN GEBRUIK

De behandeling duurt slechts 30 minuten per keer, 3 dagen per week.

GEEN SCHADELIJKE BIJWERKINGEN

De Laser 272 is het resultaat van tientallen jaren klinisch onderzoek.
De behandelingen zijn comfortabel, pijnvrij en ontworpen om naadloos in uw drukke levensstijl te passen.

DISCREET IN GEBRUIK

Kan gedragen worden onder uw favoriete sportpet of hoed.

LICHTGEWICHT IN ONTWERP

Draagbaar en op batterijen werkend voor handsfree gebruik.

8 voordelen van Hairmax®

De voordelen van deze lasertherapie zijn gebaseerd op klinische studies, publicaties in medische tijdschriften en gebruikerservaringen.
Individuele resultaten kunnen variëren.

De Hairmax® technologie


Gepatenteerde tanden

HairMax apparaten zijn de ENIGE laserbehandelingen tegen haaruitval met gepatenteerde tanden. Deze tanden zijn een belangrijk onderdeel van de behandeling omdat ze het haar verdelen zodat het therapeutische laserlicht de hoofdhuid optimaal kan bereiken. Zonder deze haarverdelende tanden zou een groot deel van het licht geblokkeerd worden door het haar en de follikels niet effectief kunnen bereiken.Haar is een fotoprotector, hetgeen betekent dat het fungeert als een natuurlijke zonnefilter voor de hoofdhuid. Dit gepatenteerd haarverdelingssysteem verdeelt uw haar en opent dus het pad voor het licht om de hoofdhuid te bereiken zodat de haarfollikels er ten volle van kunnen profiteren.

Gepatenteerde tanden

De fases van de haargroeicyclus

De haargroeicyclus omvat drie fases : Groei (anagene), Overgang (catagene) en Rust (telogene). De afbeeldingen hieronder illustreren de verschillende staten van de cyclus. Op een bepaald moment bevindt 10-20% van uw haar zich in de catagene of telogene fase, wachtend om afgestoten te worden en vervangen door een actief anageen haar (vergelijkbaar met een babytand die uitvalt en vervangen wordt door een permanente tand).HairMax activeert en stimuleert de haarfollikels in de catagene (overgang) en telogene (rust) fase, waardoor een een nieuw anageen haar gevormd wordt.

Haarfases

De haargroeicyclus

HairMax levert de energie voor gezondere haarfollikels waardoor het haar sneller groeit. Het stimuleert de haarwortel om een nieuwe en gezondere haarfollikel te produceren. HairMax helpt het proces van de haarverdunning om te keren en stimuleert de groei van dichter, voller en gezonder haar.

  • A. In de groeifase of de “anagene fase”, groeit elk haar ongeveer 1 cm per maand gedurende een periode van 2 tot 8 jaar. HairMax levert energie aan het haargroeiproces waardoor gezonder en voller haar geproduceerd wordt.
  • B. In de rustfase of “telogene fase”, stopt de haargroei en volgt een ‘rustperiode’ van 2 tot 4 maanden waarna het haar uitvalt. HairMax stimuleert de groei van nieuw haar.
  • C. Bij het zogenoemde “vellushaar” (lichtgekleurd, kort, dun en donsachtig), helpt HairMax de dunne haartjes weer uitgroeien tot dikker en voller haar.
  • D. De wortel is dood en kan niet geholpen worden.
Haargroeicyclus

Belangrijk om te weten

Omdat elke menselijke haarfollikel zijn eigen onafhankelijke cyclus volgt, wordt voorkomen dat alle haren tegelijk uitvallen. Dit heeft wel tot gevolg dat de eerste zichtbare resultaten van het gebruik van de LaserBand slechts vanaf 6 maanden zichtbaar worden.

Bijwerkingen?

De Laser Hair Care 4000 (dit is een laserkap met 30 roterende lasers) wordt al meer dan 10 jaar aangeboden. In Finland, waar deze behandeling heel populair is, waren na 20.000 behandelingen geen bijverschijnselen gemeld.

HairMax beschikt over de ISO 9001:2000 en ISO 13485:2003 certificaten.

Maak kennis met Hairmax® en bekijk de video’s

Gaat uitstekend samen met haarinplanting!

Overweeg je om een haarinplanting te laten uitvoeren of is dit reeds gebeurd?  
Goed nieuws !

Voor de ingreep

De HairMax LaserBand 82, de Ultima 12 LaserKam en de Regrow MD Laser 272 bevorderen de bloeddoorstroming wat de anagene fase (of groeifase) ten goede komt tijdens het herstel.
Vlak na de operatie zullen de korstjes aanzienlijk sneller verdwijnen en de nieuwe haargroei zal vlugger op gang komen omdat de haarfollikels/haarzakjes gestimuleerd worden.
Het algemene herstel zal dus sneller en vlotter verlopen door gebruik te maken van de nieuwe laserbehandeling.

Na de ingreep

Hier geldt eveneens dat de bloeddoorstroming beter verloopt waardoor de haargroei alleen maar kan verbeteren.
Onze haren ondergaan een groeifase [anagene fase] en een rustfase [telegene fase]. Door de behandeling met de laser, zal de groeifase langer aanhouden, waardoor de haren minder vlug zullen uitvallen.
De haarfollikels/haarzakjes worden gestimuleerd en hebben veel baat bij het laserapparaat.

Meer info nodig over Hairmax?

Op de website van de fabrikant vindt u een massa nuttige informatie zoals getuigenverklaringen, meer video’s, wetenschappelijke studies >>> www.hairmax.com

Wenst u liever een persoonlijk gesprek met ons?
Vanzelfsprekend is dit geen probleem. Maak gerust een afspraak en kom eens langs om alles te bespreken. Wij staan u met raad en daad bij !
De LaserBand 82 en de Regrow MD Laser 272 zijn te koop in onze webshop (2 jaar garantie).