Zorgen over haaruitval?

Wij weten perfect hoe we haaruitval bij mannen en vrouwen moeten aanpakken!

Haarverlies... is niet altijd een ouderdomskwaaltje

Er bestaan gelukkig oplossingen!

Zowel jonge als iets minder jonge mensen hebben wel eens last van haaruitval

Men gaat er veel te snel van uit dat ouderdom of ziekte dé nummer 1 oorzaak zijn van dit probleem bij mannen en vrouwen, maar niets is minder waar. Ook jonge mensen worden steeds vaker met haarverlies geconfronteerd. Stress, veel roken of alcohol nuttigen, te vaak die trendy pet opzetten, of gewoon de verkeerde haarverzorgingsproducten gebruiken… Het zijn allemaal factoren die vroegtijdig haarverlies in de hand werken.

Wie bepaalt trouwens wanneer haarverlies “vroegtijdig” is? Heeft niet iedereen het recht om met gepaste trots en een volle haardos de wereld te veroveren? Voor haarspecialist Ludo uit Retie is geen stoere bink te jong of galante heer of dame te oud om de precieze oorzaak van de haarproblematiek te onderzoeken!

Onze oplossingen

Net omdat er verkeerdelijk wordt gedacht dat haaruitval leeftijd gerelateerd en onvermijdelijk is, wordt er vaak niet actief naar een oplossing gezocht. In vele gevallen is haaruitval bij mannen echter wél te verhelpen of kan het proces op zijn minst aanzienlijk vertraagd worden.

Bij kapsalon Ludo zijn we er al jaren in gespecialiseerd om de precieze oorzaken van haarproblematiek te traceren. Dankzij onze jarenlange ervaringen en gerichte specialisatie kunnen we oplossingen voorstellen die zowel de haargroei als het zelfvertrouwen stimuleren.

Analyse

Zelfs bij langdurig haarverlies blijken zowel de oorzaak als de oplossing vaak relatief eenvoudig. Tijdig en correct de exacte oorzaak vaststellen en snel handelen is echter cruciaal en net daar maakt de expertise van haarspecialist Ludo het verschil.

Haarverzorging

Een gezonde hoofdhuid is essentieel om verdere haaruitval tegen te gaan en nieuwe haargroei te stimuleren. Een behandeling met onze professionele haarproducten zal de haaruitval bij mannen en vrouwen proactief tegengaan.

Haarwerken

Zowel voor dames als voor heren hebben we een ruime keuze aan pruiken, haartoevoegingen en haarstukjes die er net als echt uitzien. We hebben een stralende haardos met maximaal draagcomfort naar ieders budget.

Ook last van haarverlies en genoeg van de flauwe grapjes?

Een bezoekje aan kapsalon Ludo in Retie kan je leven écht veranderen. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe wij uw probleem bij de wortels aanpakken!
Afspraak maken
Kapper Ludo Copyright © 2021 kapperludo.com
usercartcalendar-fullleafmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-downarrow-right