Opnieuw haar…

Bij onze haartoevoeging is er geen verschil merkbaar met echte haren.

Onze haartoevoegingen zien er wèl echt uit

Wedden dat niemand het verschil met je eigen haren ziet?

De tijd van de onnatuurlijk uitziende toupetjes en haarstukjes ligt gelukkig ver achter ons. Tegenwoordig is het verschil met natuurlijke haren nauwelijks nog te merken! Zeker als je bij Kapsalon Ludo uit Retie langskomt. Wij zijn namelijk net gespecialiseerd in oplossingen tegen haaruitval en onzichtbare haartoevoeging.

Zowel dames als heren kunnen bij ons terecht en dat naar ieders wens en budget.

Wij zoeken samen met jou naar een èchte oplossing!

Net omdat er verkeerdelijk wordt gedacht dat haaruitval leeftijd gerelateerd en onvermijdelijk is, wordt er vaak niet actief naar een oplossing gezocht. In vele gevallen is haaruitval bij mannen echter wél te verhelpen of kan het proces op zijn minst aanzienlijk vertraagd worden.

Bij kapsalon Ludo zijn we er al jaren in gespecialiseerd om de precieze oorzaken van haarproblematiek te traceren. Dankzij onze jarenlange ervaringen en gerichte specialisatie kunnen we oplossingen voorstellen die zowel de haargroei als het zelfvertrouwen stimuleren.

Of haartoevoegingen iets voor jou zijn?

Dat haartoevoegingen er verrassend naturel uitzien én bestand zijn tegen allerhande uitdagingen kan je in dit filmpje ontdekken. Hoe zo’n haarwerk aanvoelt? Dat kan je zelf komen ondervinden als je een afspraak met onze haarspecialist maakt. Tijdens een vrijblijvend intake gesprek lichten we alle praktische voordelen in detail aan je toe en bekijken we samen met jou of dit ook voor jouw haarproblemen de beste oplossing is.

Maar er zijn ook heel wat andere opties

Voor elke haarproblematiek hebben we bij kapsalon Ludo een passende oplossing. We bieden namelijk niet enkel maatwerk haartoevoegingen aan, maar ook gespecialiseerde verzorgingsproducten tegen haaruitval om nieuwe haargroei te stimuleren, haarproducten om dun haar weer voller te doen lijken en ook allerhande pruiken.

Welke behandeling de meest geschikte is voor jouw hoofdhuid- of haarproblemen?

Dat bespreken we uitvoerig en discreet met je als je langskomt in ons herenkapsalon.

Test onze expertise zelf uit

Een vraag over haarwerken of graag wat advies aangaande jouw haarproblematiek? Laat van je horen of maak meteen een afspraak met onze adviseurs. In onze webshop kan je bovendien ook altijd producten bestellen.