Dames- en herenpruiken

Knappe kapsels bij Kapper Ludo!
Keuze genoeg voor iedereen.

Dames- en herenpruiken naar ieders stijl en budget

Altijd een passende pruik

Ongeacht de oorzaak van je haarverlies of kaalheid, bij kapper Ludo in Retie vind je altijd een mooie, passende en betaalbare pruik. Ook heel wat fashionista’s die geen last hebben van haaruitval, maar gewoon van pruiken en afwisselende kapsels houden, komen regelmatig bij ons dames- en herenpruiken kopen. Dat zegt genoeg, toch?

Standaard dames- en herenpruiken

Ons standaard pruiken assortiment is ontzettend uitgebreid en biedt heel wat keuzeopties. Enkel de pasvormen en modellen zijn standaard, maar verder kan je zelf kiezen of je synthetische of echte haren verkiest en ook de haarlengte en de kleur van je pruik bepaal je zelf. De kans is dus behoorlijk groot dat je in dit betaalbare gamma een pruik ontdekt die helemaal aan jouw verwachtingen beantwoordt. Welke keuzes je ook maakt, 1 ding staat vast: je pruik oogt écht echt en puur natuur!

Eens we in alle rust met jou overlopen hebben welke pruiken en keuzeopties je voorkeur genieten, nemen we een viertal pruikjes in bestelling. Die 4 pruiken kan je tijdens een vervolgafspraak komen passen zodat je 100% zeker bent van een goede aankoop, een stralende look en maximaal draagcomfort.

Damespruiken
Herenpruiken

Maatwerk pruiken

Elk hoofd is anders en de pasvorm van standaard pruikjes is niet voor iedereen geschikt. Toch kan iedereen een pruik dragen die aangenaam aanvoelt. Meer nog, een pruik mag je eigenlijk helemaal niet voelen! Enkel met een kwalitatieve pruik merk je haast niet dat je er eentje op hebt. Zijn de standaard dames of heren pruiken niet helemaal je ding, dan is een pruik die helemaal op maat voor je gemaakt wordt dat vast wel. Ook die maatwerk pruiken kan je bij ons vinden aan betaalbare prijzen.

Een maatwerk dames- of herenpruik maken, vergt enige tijd. Voor een pruik die helemaal op maat van jouw hoofd, wensen en budget wordt vervaardigd, houd je best rekening met een gemiddelde levertermijn van ongeveer twee maanden. Maar wees gerust, je geduld wordt meer dan beloond!

Een pruik kopen bij Kapper Ludo garandeert je …

We bespreken je voorkeuren en passen de pruiken in een aparte en discrete ruimte. In tegenstelling tot een klassieke pruikenwinkel hoeft niemand te weten dat je een pruik draagt.

Zowel het materiaal (synthetische of echte haren), de kleur en de pasvorm van je pruik kan je helemaal zelf bepalen. Behalve een ruim assortiment aan standaard dames en heren pruiken, kunnen we bovendien ook een pruik aanbieden die volledig op maat van jouw hoofd, stijl en budget wordt gemaakt.

Kom je pruiken passen of meteen je nieuwe pruik kopen, dan hoef je niet te stressen. Wij werken bij voorkeur op afspraak en maken de nodige tijd vrij om je correct te adviseren én je ook een rustig bezinmomentje te gunnen. In onze pruikenwinkel sta je niet onder tijdsdruk!

We kiezen er bewust voor om slechts een beperkte voorraad heren- en dames pruiken in huis te houden. Zo ben je altijd zeker dat je een nieuwe, frisse en eigentijdse pruik krijgt. Ook aan hygiëne hechten we erg veel belang in onze kapperszaak.

Ook met een beperkt budget geniet je alsnog heel wat keuze. Onze standaard dames- en herenpruiken garanderen immers een uitstekende prijskwaliteitverhouding. De maatwerk pruikjes zijn doorgaans wel iets duurder, maar ook deze zijn nog prima betaalbaar!

Kies je voor een standaard pasvorm, dan kunnen we je pruik al binnen de 3 werkdagen leveren. Voor maatwerk houd je best rekening met een gemiddelde leveringstermijn van een tweetal maanden. Kwalitatief vakwerk vergt nu eenmaal tijd en geduld.

Vraag ons gerust hoe je je pruik best onderhoudt om ze jarenlang mooi te houden, want deze informatie en heel wat andere praktische tips delen onze pruiken specialisten met plezier!

Dames- en herenpruiken

Fotogalerij heren en dames

Brad
George
Jack
Jason
Jason 2
Award Chocolate Mix
Brilliance Champagne Mix
Emotion Dark Chocolate Mix
Long Futura
Limit

Klaar voor een nieuwe look?

Benieuwd naar onze pruiken of op zoek naar een andere oplossing tegen haarverlies? Maak een afspraak en laat je verrassen door onze expertise!