Voor pure ontspanning of als cadeau voor hem!

Voor een professionele behandeling, geef je over aan kapster Lief!

Op zoek naar het ideale cadeau voor hem of nood aan een ontspannend verwenmomentje voor jezelf?

Even ontsnappen en heerlijk ontspannen

De extreme stresslevels waarmee we tegenwoordig geconfronteerd worden, werken niet alleen op je gemoed, ze laten ook sporen na op je gezicht. Even relaxen bij herenkapper Ludo in Retie is daarom zeker geen slecht idee. Je zal zowel tijdens de verwenbehandeling genieten, maar ook nog lang daarna. Het resultaat van je kappersbezoek, scheerbeurt of gelaatsverzorging blijft immers nog dagenlang zichtbaar en voelbaar!
Geef je over aan de professionele handen van kapster Lief en voel jezelf herleven, zodat je er de volgende dagen weer tegenaan kunt!
Weet je niet welk cadeau voor hem te kopen voor vaderdag of verjaardag. Met een verwenbehandeling scoor je altijd.

Onze verwenpakketten

Een aangepaste en aparte ruimte in ons salon, rustgevende muziek en een heerlijk kopje koffie vormen het ideale kader voor je stressvrij rustmoment.
Hoe we je verder verwennen, hangt van jou af. Je hebt namelijk heel wat keuze. Hieronder vind je een overzicht van de relaxerende behandelingen die we aanbieden:

De kleibehandeling zal de poriën van je gelaat diepgaand zuiveren en je huid eveneens verfrissen, verzachten en voeden. Zeker als je last hebt van schilfers en jeuk of psoriasis is de kleibehandeling een echte aanrader!

Tijdens deze massage gaan we neutrale haarolie en enkele etherische oliën in je hoofdhuid inmasseren. Alle symptomen van stress verdwijnen. Meer nog, deze massage is zo ontspannend dat je misschien wel inslaapt.

Je opperhuid krijgt het elke dag zwaar te verduren. Daarom gaan we ze eerst diepgaand reinigen met een stevige scrub en alle onzuiverheden en dode huidcellen te verwijderen. We verkoelen en laten je huid ademen met koude en warme doeken en pas daarna gaan we met het barbiersmes aan de slag.
Na het scheren laten we je huid eerst nog wat ontspannen voor we ze hydrateren, voeden en masseren met een verfrissende en hydraterende balsem. Zo is je gelaat optimaal beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf én je voelt je ongetwijfeld ook aanzienlijk jonger.
Tip: Niets zo zalig als een gezichtsverzorging voor en na je scheerbeurt, dus neem zeker ook eens een kijkje bij het Deluxe pakket!

De Deluxe formule is ultieme verwennerij. We starten met een kleibehandeling en geven je vervolgens een scheerbeurt met alles erop en eraan om af te sluiten met een heerlijke gezichtsmassage met Jojoba-olie. Het is opvallend hoe lang je het positieve effect van slechts één uurtje bij Lief blijft ondervinden!

1. Reinigende en verfrissende gelaatsbehandeling met klei
2. Deluxe scheerbeurt (1 u) inclusief gezichtsverzorging en gezichtsmassage
3. Hoofdhuidbehandeling met klei en relaxerende hoofdhuidmassage
4. Knipbeurt naar wens in onze kapperszaak
5. Kapsel styling inclusief haarverzorging

Kapper Ludo, uw barbier

Op zoek naar het perfecte cadeau voor hem?

Kapper Ludo Cadeaubon

Met een cadeaubon van kapper Ludo in Retie scoor je altijd. De ontvanger kan de waarde van de bon namelijk inwisselen voor een scheersessie, een gezichtsbehandeling, een combinatie van verschillende behandelingen en/of er verzorgingsproducten mee aankopen in de winkel. De geschenkbon blijft een half jaar geldig, wordt leuk verpakt en je kan het bedrag zelf bepalen. Gemakkelijk toch?

Deze cadeaubon voor hem kan je komen afhalen in onze kapperszaak in Retie of we sturen hem op via de post. Het is voorlopig nog niet mogelijk om cadeaubons te gebruiken in onze web shop. 
Contacteer ons voor meer info.